Fler sätt att spendera lottovinsten

Vid det här laget har du kanske läst igenom de olika sätt på vilka lottovinnare har spenderat sina vinstpengar. Här får du ytterligare uppslag på hur du kan spendera din lottovinst. Det kan nämligen verka som en smal sak, men att spendera så mycket pengar kan faktiskt vara svårare än vad man tror. Om du inte redan har en vinstsumma att spendera, kan du istället se dessa förslag som en slags motivation att spela på lotto i hopp om att vinna jackpotten.

Vinster till resor

Nigel Willets vann 2014 en miljon pund efter att ha köpt en lott värd 20 pund. Sannolikheten att vinna denna högvinst var 1 på 13 miljoner. Han använde vinstpengarna till att resa världen runt. Han började med att skicka 13 släktingar på en semesterresa till Florida och åkte därefter till Mexiko och Dubai. Vivian Nicholson vann 1961 152 300 pund, vilket motsvarar tre miljoner pund med dagens penningvärde. Hon beställde genast klänningar från Harrods, köpte flera lyxbilar och reste runt i Europa och USA. Idag har hon en full garderob men en tom plånbok.

Det engelska paret Beryl och George Keates vann 2012 3,5 miljoner pund. Vad gjorde de då med vinsten? Jo, de delade ut vinstpengarna till sina släktingar. De gav 250 000 till var och en av sina fyra söner, 10 000 till var och en av de nio barnbarnen och gav dessutom pengar till sina systrar. De pengar som blev över använde de delvis till att spela ännu mer på lotto.

Paul och Denise Hardware vann 2007 5 miljoner pund och använde sina vinstpengar till att ge sig ut på en kryssning. De betalade också av sina lån, köpte sitt drömboende i Somerset och investerade i ytterligare tre fastigheter. De använde också en del av vinstpengarna till att betala för sin sons universitetsutbildning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *